WebZone.info este cea mai noua achizitie a noastra iar hostingul este asigurat de FiberStorm.net sau de HostHash – am optat pentru ultima varianta pentru ca mai aveam acolo un loc liber. Astfel am ajuns sa avem pe acelasi IP 4 domenii, dintre care cel mai activ este 4Mob.Info iar WebZone speram noi ca va fi un proiect de succes. Singura problema care mi se pare mai aiurea este propagarea nameserverelor, care dureaza ceva – dar asta este, nu ai ce-i face. Unii zic ca dureaza pana la 24 de ore, nu e chiar convenabil, avand in vedere ca trebuie sa-ti tii site-ul pe Hold, insa chiar azi facem proba, dupa 3 ore inca nu pot folosi site-ul – dar daca se va misca ok apoi pot spune ca merita asteptarea.

Inca ne gandim la ce sa folosim site-ul WebZone – am putea face review-uri la mahazine online sau la servicii web, sau de ce nu o prelungire a site-ului nostru, care fiind pe un subdomeniu ar putea atrage anumite suspiciuni. Oricum numele mi-a placut, acum ramane sa vad ce fac cu el, poate-l vindem cuiva cu 100 de euro, sau poate-l folosim noi, caci intr-un an sigur recuperam cei 100 de euro pe care i-am lua prin vanzare.

Am putea gasi colaboratori pe nisa de design, creare site-uri si magazine online, idei sunt multe iar WebZone pe TLD-ul info sugereaza activitati web si informatii, deci poate mergem chiar pe partea de SEO, avand deja peste 40 de domenii si 100 de site-uri, deci am putea ajuta pe cei aflati la inceput cu site-uri. Sau cea mai interesanta idee ar fi un catalog cu site-uri ale membrilor SeoPedia, pe baza de abonament de 5 euro/an!

UpDate: azi la 12:49 m-am enervat si am mutat hostigul la Hostiger -> gazduire gratuita! Am aflat ca au o super oferta, la jumatate de pret! Merita va zic eu! Legat de propagare namservere, sper sa nu fie de la Godaddy, caci vad ca le merge cam greu interfata!

webzone

WebZone.Info