Asa cum am promis am inceput testele cu cei de la ClausWeb si dupa primele zile pot spune ca sun multumit. In primul rand comunicarea este mai mult decat OK, raspund rapid la intrebari, dar cel mai important mi se pare disponibilitatea lor de a te ajuta sa-ti rezolvi problemle. Faptul ca poti comunica in romana – de cele mai multe ori am avut impresia ca la alte firme de hosting discuti cu persoane care nu stiu limba engleza, raspund ca robotii, intrebi iuna ei raspund alta si de multe ori fac exact pe dos decat le ceri.

Sunt multumit de ClausWeb

Ca urmare a primelor impresii am comandat deja un pachet pentru domeniul i4Job.Info Рiar daca totul va decurge asa cum ma astept, voi muta si alte domeniii pe acest hosting. As dori sa limitez pe cat posibil firmele cu care lucrez, de aceea pana acum sunt multumit de serviciile celor de la Godaddy in ceea ce priveste cumpararea de domanii, la gazduire mi se pare ca cei de la ClausWeb stau mai bine. cPanel-ul este cel clasic, se misca rapid, teoretic nu vad unde ai putea avea probleme.

Configurarea pentru WordPress este extrem de simpla, ramane de vazut cum se va comporta la 20 de site-uri gazduite, cu un trafic de pana in 2.000 de unici pe zi. Va vom tine la curent cu informatii legate de performante, UpTime, viteza site, etc.

domain hosting

Sunt multumit de ClausWeb