Am promis cu ceva timp in urma ca vom face un review la hosting-ul oferit de cei de la HostHash.com si iata a venit timpul, caci zicem noi de la sfarsitul lui noiembrie si pana acum, adica in aproximativ trei luni am putut verifica servciul de gazduire oferit de firma de hosting. Am inceput cu un site micut, de anunturi – facut mai mult pentru a testa cum merge un site dedicat in special Republicii Moldova. Am adaugat apoi inca un domeniu si cateva subdomenii, precum 4Mob.Info si e4Fr.Net ajungand la 3 domenii gazduite si noua site-uri in total.

Site-uri gazduite pe HostHash.com

Servicii-slabeBeneficiind de cPanel Version 11.48.0 Рcu care suntem familiarizati de la majoritatea firmelor de hosting, recomandarea mea pentru toti cetatenii din Republica Moldova care vor sa aiba un site cu UP time bun, viteza excelenta, si cel mai important un raspuns prompt de la suportul tehnic, este sa apeleze la firma hosthash din Romania. Daca aveti probleme cu plata facturilor, va ajutam noi in mod GRATUIT sa le transmiteti banii.

Vreti sa verificati cum vor merge site-urile? Incercati 4Mob.Info sau un subdomeniu, cum ar fi Android.4Mob.Info si trageti singuri concluziile. Noi am testat firme de hosting atat din Romania cat si din US sau UK, insa sincer vorbind cei de la HostHash ni s-au parut cei mai aproape de cerintele unui mic proprietar de site-uri.

La finalul testului oferim din partea Hosting.4-Md titlul de Best Offer la categoriile hosting si suport celor de la HostHash. In acest moment am testat pe cateva domenii mici si foarte mici hostingul lor si azi ne mutam cu 99md.info, 4Mob.Info si e4Fr.Net pe hostingul celor de la ClausWeb.