Ca urmare a unor lucrari de mentenanta va trebui sa actualizam cateva site-uri din portofoliu printre care: e-4u.info si i-bona.info

Va trebui sa lucram in curand si la noul site i4job.info – cel mai nou portal de anunturi cu locuri de munca din portofoliul nostru.

Intre timp am rezolvat treaba cu primul domeniu deci avem activ inclusiv site-ul de AnunturiAZ si am mai dat in folosinta si domeniul e4MD.Info unde vom avea de restabilit o lista destul de marisoara cu subdomenii.  Iata si lista:

allmd.e4md.info – de fapt e copie AllMoldova
anunturi.e4md.info
basarabia.e4md.info
cabinet-stomatologic.e4md.info
ccl151.e4md.info
chisinau.e4md.info
comunicate.e4md.info
ellma.e4md.info
i-canada.e4md.info
iqnet.e4md.info
moldova.e4md.info
nunta.e4md.info
paza.e4md.info
qnet.e4md.info
romanul.e4md.info
teza-de-licenta.e4md.info

Evident ca nu cred ca le voi pastra pe toate, am sa incerc sa mut cateva dintre ele, insa cum mai am 5 luni si ceva la dispozitie, zic eu sa ma rezum la relansarea intreguli portofoliu, apoi voi vedea ce trebuie facut!

Ce vom avea hostat pe acest IP: e-4art.info, e-4u.info, e4fr.info, e4fr.org si e4md.info deci in total sase domenii! Sper sa fie ok, mai ales ca cele pentru franta se vor vinde sau se vor muta pe TLD-ul .Net.

Probleme de rezolvat: mutare continut subdomenii e4Ro.com, e4uk.info si i-canada.info – apoi putem spune ca am terminat cu reorganizarea domeniilor pe IP-uri!