Reclama este sufletul comertului, iar noi avem deja o experienta de pste 14 ani indomeniul publicitatii online. Va oferim o gama larga de produse si servicii publicitare, pornind de la doar 2 euro/luna [ echivalentul in lei MD, la cursul BNM ], cum ar fi banere publicitare, creare de website-uri in reteaua 4MD.Info, articole de publicitate postate pe cele mai citite site-uri din Moldova si multe altele. Credem noi ca suntem la raportul calitate – pret cei mai buni din moldova, o dovedesc rezultatele obtinute de cei ce ne-au ales deja.

PublicitateFirme precum MobArt Chisinau, sau IurisCar SRL sunt doar doua exemple in acest sens. Am ajutat cabinete stomatologice si de avocati, firme de paza sau chiar macazine online. Colaboram strans cu firma Luca’s, cel mai mare producator de kit-uri pentru goblene din Moldova, reusind sa promovam produsele lor in Canda, Portugalia sau Italia.

Apeleaza la specialistii in publicitate, cu siguranta nu credem ca 25 de euro este o investitie majora, chiar si pentru o firma aflata la inceput. In schimb publicitatea te ajuta sa te dezvolti rapid si sa incepi sa faci profit inca din primele saptamani de reclama. Ne poti scrie direct la rubrica Contact sau pe adresa de email eu.reclama[at]gmail.com cu subiectul “Publicitate”, noi iti vom raspunde in maxim 24 de ore de la primirea mesajului.