Am zis ca vrem sa te promovam pe FaceBook dar acum este momentul sa-ti prezentam si cateva pagini in plina ascensiune. Caut Bona este prima oferta – o pagina atasata site-ului caut-bona.info cu 1075 aprecieri dar cu un trafic de peste 5 k pe zi. Zilnic pagina primeste cel putin 100 de mesaje, ceea ce spune mult. Esti pasionat de filme? Iti propunem pagina de facebook Cinema cu 1982 fani! O poti folosi su succes sa-ti promovezi un site de filme, actori sau mai stiu eu ce legat de acest domneiu.

SEO MDMai avem si doua pagini despre care iti vom spune in particular, ce ajung in acest moment la peste 8 mii de fani – exceptional pentru a promova o afacere in domeniul vanzarilor online!

Pagini FaceBook de vanzare

Ai o pagina de FaceBook si vrei sa o vinzi? Vrei sa cumperi o pagina si nu stii de unde? Iata locul potrivit – avem pagini ce se vand cu preturi cuprinse intre 10 si 50 de euro! Nu sunt pagini cu zeci de mii de fani, dar sunt cu vechime si cu un numar suficient de mare de fani ca sa o poti folosi pentru a te dezvolta pe parcurs in directia dorita de tine!

Impactul postarilor pe facebook

tipsandtricksDaca ai o pagina de facebook ai observat deja ca impactul postarilor scade odata cu numarul de fani, asa ca ce-ti recomandam noi sunt pagini cu 2500 – 3000 de fani, mai multe pe aceiasi nisa [ sa zicem 4 x 2500=10.000 – ceea ce-ti da mai multe sanse decat una cu 10 mii de fani!

Deci daca vrei sa ne ocupam noi de crearea acestor pagini e ok, cu doar 50 de euro primesti 4 pagini cu minim 1000 de fani reali! Termen de livrare = maxim o luna! Plata in avans Paypal sau Transfer bancar!