Am decis sa-mi fac o lista de site-uri hostate pe doua din hostrurile gratuite, pentru a vedea in timp comportamentul lor, dar si pentru a tine o evidenta mai stricta a colaboratorilor nostri.

Websites for saleHostinger gazduieste unul din site-urile noastre partenere, 4uLady.info care are urmatoarele date statistice: PA 26, PageRank real 1 si un trafic de aproximativ 300 unici pe zi. Fiind un site de afiliere, probabil ca aduce si ceva avantaje proprietarului. De vanzare pentru suma de 50 de euro!

Ai vrea sa fii proprietarul site-ului 4uLady.Info ? Lasa-ne un mesaj daca pretul ti se pare corect!

000Webhost.com este o varianta gratuita de hosting pentru cei ce nu au prea multe site-uri, noi am reusit sa punem acolo cateva site-uri noi, pana ce vor creste. i-Menajere.info este unul dintre ele, un site nou ce isi propune sa popularizeze locurile de munca in domeniul casnic.

i-Avocati.info este deja populat cu intrebarile primite de la cititorii paginii de FaceBook cu acelasi nume. Probabil ca vom deschide si un grup, unde se va putea comunica mai usor cu cititorii.

i-Bone.info este un site ce reia tema site-ului nostru pentru a veni in ajutorul mamicilor ce sunt in cautarea unei bone. Vo urmari cele 4 site-uri, va vom tine la curent cu performantele lor pentru a sti si voi ce varianta de hosting gratuit sa alegeti.

Portofoliu domenii

PublicitateDeja ma incurc in IP-uri, asa ca o sa incerc sa fac putina ordine, iata in primul rand ce avem pe unul din IP-uri: Caut Bona, cele doua domenii e-4TV si Mega Reduceri.

Pe alt ip unde deja avem iQNet.Info mai avem 4-MD, Comunicate.Info ( vandut) si portalul e-4com care este si cel mai vechi domeniu din portofoliu [ Infomedia fiind site-ul dezvoltat initial acolo. Site-ul kLumea cred ca este un proiect bun la care m-am gandit de ceva vreme si iata-l concretizat.

Chiar acum am mai adaugat si site-ul Actori.Info care este si de vanzare la pretul de 180 de euro – usor negociabil in anumite conditii!

Mai avem cate ceva si la Godaddy, insa despre asta alta data, acum cam asta e treaba, pentru e4Ro.Com avem de munca, nu mai stiu ce merge si ce nu merge.

Site-uri fashison

Avem in portofoliu si cateva site-uri de fashion, precum Mega-Reduceri.Info si InfoMedia.e-4com.info – PageRank 1, PA 33 – dar cred eu ca la fel de bine s-ar preta si 4uLady.Info – un site pentru doamne si nu doar!