Stiu ca multa lume vrea sa se promoveze, asa ca iti ofer azi o posibilitate sa alegi intre cateva site-uri bune, incepand cu portalul e4Ro.com cu PR 2 si contiunuand cu InfoMedia.e-4com.info cu PR 1. Acesta ar fi primul pachet, urmat de o oferta individuala, unde poti alege intre Comunicate.Info si site-ul kLumea.Info ambele excelente pentru a da un comunicat de presa. Toate cele 4 site-uri au caracter general, deci poti promova orice afacere. Daca vrei un pachet de 4 articole pe 4 IP-uri diferite, alege unul din cele 4 prezentate mai sus si apoi completeaza cu inca 3 site-uri din lista de domenii sau din cea de site-uri [ subdomenii ].

email-4MDPachetul promotional de 4 IP-uri costa doar 10 euro – in cazul in care va scrieti singuri articolele – dar daca le scriem noi va mai costa inca 3 euro pentru fiecare articol in parte – 350+ cuvinte!

Pentru oferte personalizate – dar numai dupa ce v-ati ales singuri site-urile pe care doriti reclama – putem discuta separat. Puteti alege si unul din site-urile gazduite de WordPress – avem 10 puse la dispozitia voastra! Va sfatuim sa luati in calcul YMeseenger – un blog destul de citit! Sau unul dedicat celor ce cauta un loc de munca – iJobsde – in cazul in care va intereseaza traficul.

Orice pachet ati alege beneficiati si de publicarea pe FaceBook – pe cel putin 2 pagini si 2 grupuri publice! Merita sa te diversifici, sa vezi si sa compari rezultatele unui astfel de program de promovare, nu e scump si aduce cu siguranta profit! Acum am vazut ca cel ce ne-a facut blogul YMeseenger a grsit caci trebuia sa fie de fapt YMessenger! Nu e niciu-n bai, va fi insa va fi pe Blogger!

Variante propuse e4Ro.com si InfoMedia.e-4com.info, daca vrei PR sau daca iti ajunge doar Page Auhtority ramai la e-4Com.Info – domeniul principal! Apoi adaugi inca doua site-uri din lista!