Asa cum am promis facem regulat teste pe diverse firme de hosting tocmai ca dumenavoastra sa nu aveti probleme, iar azi am sa discut despre doua firme de hosting gratuit, Hosting24 si Hostinger – fara sa caut prea mult, am impresia ca totusi intre cele doua este o oarecare legatura, chiar daca una este romaneasca. Dar ca sa nu vorbesc fara sa ma documentez, iata ce gasim la o cautare rapida:

Hosting24 is part of the Hostinger (Hostinger International Ltd) group, which is an ICANN accredited registrar

hosting nerecomandatDeci este clar acum de ce am intampinat acelasi fel de probleme la ambele firme de hosting, adica te trezesti cu contul suspendat cand iti este lumea mai draga, iar dac aai nesansa sa ai mai multe site-uri la ei, ai o mica problema!

La ora la care scriu mesajul lor este ca site-ul trebuie securizat si optimizat, desi am mai primit un email, la 16:52 prin care ni se spune ca din 3 conturi gazduite, ramanem cu 2! Iar la 17:07, deci la 15 minute un alt email prin care afli ca ai un cont suspendat pentru usage CPU!

Deci in 15 minute trebuia sa citesti emailul si sa iei masuri, adica sa te muti! Asta am si facut, am ales un cont de reseller la ClausWeb, de care suntem mai mult decat multumiti – cel putin la partea de suport nu avem nicio problema, scrii in romana si destul de repede ti se raspunde.

Chiar daca acum platim peste 200 de euro pe an pentru hosting, cred ca e mai lejer decat sa te trezesti ca ai ramas fara content la site. Prin urmare NU recomand gazduirea platita sau neplatita la Hosting24 si Hostinger.  Iata mai jos si cam de cate ori am descoperit ca avem probleme la ei, desi am inteles din urmarirea traficului ca astfel de probleme au mai fost, doar ca nu le-am sesizat noi!  Deci de patru ori in 10 luni! Cam cat crezi ca te costa aceste caderi? De obicei destul de mult, mai mult decat ai da de exemplu pe un hosting shared!

Ca idee la ora 17:57 am trimis un ticket, deci in mai putin de o ora de la semnalarea problemei, peste doua ore suntem inca in asteptare! Iar azi la ora 10: 30 inca nu am primit niciun raspuns de la suportul tehnic! O fi oare normal?

sites down