Am zis eu ca trebuie sa-mi fac putina ordine prin ceea ce gestionam, asa ca am sa incep cu IP-uri deci firme de hosting. Primul si cel mai vechi era la Hosting24, unde mai avem de asteptat pana pe 14.11.2015 – iar la 1 noiembrie ar trebui sa renuntam, caci deja avem 2 servere la dispozitie cu 2 IP-uri diferite la ClausWeb. O sa fac curand si lista de site-uri, caci dezi avem o lista cu 44 de domenii, este momentul sa vedem si ce site-uri mai importante detinem, dupa ce am efectuat cateva vanzari.

La hostingul d ela iPage va trebui sa renuntam ceva mai tarziu, peĀ 14-05-2016 cand probabil va dispare si portalul iQNet – evident ca ori vindem contentul, ori mutam cu redirect 301 in martie site-ul pe un subdomeniu. Ar fi de preferat de exemplu sa ne mutam pe e-4TV.com – caruia ii vom schimba si designul. Culmea este ca momentan acesta este gazduit de Hosting24! Adica ar fi cazul unei singure mutari, in octombrie! Gasim noi ce s apunem pe iPage pana la expirare, ca sa nu plangem dupa banii investiti.

Tot aici avem si portalul e-4Com.Info – pe care drept sa spun as vrea sa-l vand, mai am pe el teoretic doar All Moldova, care trebuie mutat si improspatat!

A, ca sa nu uit, am renuntat la Hostinger – gazduire gratuita! Era si timpul, desi nu stricau cateva IP-uri in plus.