Am decis s ava explic pe unde ati putea hosta gratuit site-urile dumneavoastra, desi nu prea recomand alt hosting gratuit decat cel oferit de Hosting.4-MD, adica de noi. Prima varianta incercata de noi este  000Webhost, care iti permit adminsitrarea a 5 domenii cu cate 2 baze de date. Am avut si surpriza de a avea contul suspendat, evident fara motiv, si implicit pierderea intregii informatii. O alta varianta ar fi ce aoferita de cei de la Hostinger, unde noi am pus un site, de proba. Site-ul este 4uLady.info, performantele le vedeti si voi.

Ca variante platite am incercat Hosting 24 si iPage, asta deoarece desi in primul an totul parea bun si interesant la primii, am descoperit ca din ce in ce mai multe erori apareau, asa ca m-am diversificat, folosind iPAge pentru cateva site-uri cum ar fi:

# iQNet.Info
# e-4com.info [ de vanzare cu pretul de 25 de Euro ] # Comunicate.Info [ de vanzare cu pretul de 75 de Euro ] # Portalul 4-M.D.info

Azi mai fac o proba cu cei de la 000Webhost cu site-ul i-bone.info, pentru a vedea cum se comporta acum acestia. Ideea de baza este de a avea cateva IP-uri la indemana, desi baza raman hosturile platite.

domain hosting