Asa cum am promis facem un tur al serviciilor de hosting din Romania la care merita sa apelati atunci cand aveti nevoie de un astfel de serviciu. Astazi a venit randul celor de la HostHash. Acestia ofera servere in trei locatii: Bucharest, RO/EU –  Amsterdam, NL/EU si  Carolina, NC/US, noi am ales pentru test Romania. Site-ul pe care vom face testele este 99md.Info – un site de anunturi online destinat Republicii Moldova.

Ce putem alege de la HostHash

Firma de hosting ofera cateva variante pentru cei ce au nevoie de hosting, cum ar fi Shared Web Hosting sau Virtual Private Server (VPS) dar si posibilitatea de a achizitiona SSL Certificates. Preturile incep de la 2 euro/luna sau 20 de euro pe an, pentru care veti primi 10 domenii gazduite, 10 baze de date si 25 GB trafic. Pentru cei mai pretentiosi exista si varianta de 6 euro/luna sau 60 de euro anual si aveti astfel 500 GB si posibilitatea de a gazdui un numar nelimitat de domenii si baze de date.

Vom reveni cu amanunte pe masura ce testele ne vor da posibilitatea sa expunem in cunostinta de cauza cum merg treburile. Pana acum va pute, spune ca suntem incantati de modul in care au decurs discutiile preliminare, crearea contului a fost usoara, iar daca vreti sa testati cum merge site-ul, accesati 99md.info si constatati singuri cum se poate misca un site neoptimizat.

UpDate: viteza de incarcare pe FTP este excelenta, transferul nameserverelor de la Godaddy a fost ultra rapid, vom transfera acum si un alt domeniu, e4fr.net pentru a vedea cum se comporta atuinci cand vrem sa folosim un alt domeniu decat cel cu care ne-am inregistrat.

Din pacatre am fost nevoiti sa ne mutam la alt hosting, cel mai probabil la ClausWeb. Nu prea ai ce face cand nu depinde totul de tine, nu-i asa?