Din experienta mea de peste 10 ani in mediul online, deci evident dupa ce am trecut prin zeci de firme de hosting, descopar si azi ca pot face greseli copilaresti. Una la care nu ma asteptam a fost sa ma trezesc cu 35 de euro li[psa in contul de paypal, fara sa am nicio subsciere, doar pentru ca am facut greseala sa folosesc un serviciu adiacent la firma de hosting cu pricina. Da es tevorba de prostia aia de SiteLock, iar pentru ca am facut si gresala de a plati in avans pe doi ani la hosting, acum trebuie sa stau in banca mea.

Greseli frecvente cu firmele de Hosting

Ce am invatat din chestia asta cu firme de hosting din afara? Sa fac ochii cat cepele cand ceva nu merge, sa analizez si sa caut informatii si abia apoi sa actionez. M-am trezit cu 10 site-uri jos, dintre care unele chiar bunicele, asa ca m-am hazardat si am apelat la surogatul propus de ei, SiteLock. Pe langa faptul ca nu m-a ajutat cu nimic, am mai pierdut si banii pe trei licente, care s-au prelungit automat. Colac peste pupaza, sa zicem asa!

Ca idee generala sustinuta de Hostinh MD, folositi servicii romanestei, este mai eficient si mai lipsit de riscuri! Aveti la noi pe site cateva propuneri de hosting romanesc, le folosesc pe toate si va spun cu inima pe inima: nu am avit nicio problema de ani de zile cu niciunul!

sitelock

SiteLock