Am decis sa va facem o lista cu cateva domenii de vanzare care s-ar putea sa va intereseze, avand in vedere ca se preteaza foarte bine pentru nisa lor. Astfel daca vrei sa promovezi ceva, sau sa atragi lumea pe site-ul tau, ce domeniu mai bun ai gasi decat kLumea.Info ? In septembrie domeniu si site-ul implinesc un an, are in acest moment 468 de articole unice si indexul Google se actualizeaza zilnic. Un pret de pornire? 2 lei pentru fiecare articol mi se pare ok, tie?

Domenii de top de vanzare

SEO MDDaca ai facut cunostinta cu oferta noastra, hai sa mai vedem un domeniu si site + forum de vanzare: WebZone.Info – cam tot ce se poate scrie despre internet, informatii, stiri. etc. Cred ca iti dai si tu singur seama de valoarea unui astfel de domeniu, important este sa-i gasesti tu destinatia perfecta! ( vandut )

Vrei sa scrii despre filme si seriale? Iti recomandam 4Cinema.Info – un domeniu ce cu siguranta va fi pe placul iubitorilor de filme online! Monetizare sigura, iar oferta vine la pachet cu trei pagini de facebook, toate in domeniu – nisa filme. Toate paginile au peste 2k fani si sunt foarte active.

ContactVrei sa castigi bani cu site-ul tau? Incearca nisa asigurarilor, AutoAsig.Info este de vanzare la un pret excelent, de doar 100 de euro! Sau daca te intereseaza telefoane mobile, tablete sau mai stiu eu ce dispozitive mobile, ai putea cumpara 4Mob.Info – site + subdomenii de nisa, smartphone sau android.

Desigur ca si site-urile ce ofera locuri de munca sunt la cautare, asa ca ce zici ce trei site-uri care nu doar ca se preteaza, dar produc bani din prima zi: Caut-Bona.Info sau i4jobs.Net – ar mai fi si i4Job.info care se vinde separat sau la pachet cu primele doua. Ai o oferta pentru noi, spune un pret si daca ne convine, site-urile si domeniile sunt ale tale!

Ai nevoie de mai multe domenii? Incearca sa arunci o privire pe lista noastra completa cu domenii!