Asa cum am mai spus verificam trei servicii de hosting cu plata si doua gratuite, pentru a vedea care este cea mai buna si mai ieftina solutie de hosting pentru Romania si Moldova. Cele trei firme verificate la care trebuie sa platiti sunt iPage, Godaddy si Hosting24. Speram noi sa reusim impreuna cu cititorii si prietenii de pe FaceBook sa gasim cele mai bune solutii legate de hosting, caci asa cum stim cu totii un site trebuie sa castige banim iar pentru asta trebuie sa fie online tot timpul. Pana acum nu am avut probleme cu iPage si Godaddy, dar nici nu luram cu ei de multa vreme, ce pot sa spun insa este ca la iPage am primit raspun la toate intrebarile.

La Godaddy e o mica problema legata de oferta, desi ai impresia ca pentru 3,49 euro/luna – mare atentie nu este inclus TVA, care este 20% – ai nelimitat, descoperi ca la bazele de date ai doar 25 incluse in pachet. Nu e putin, dar nu e nelimitat! Nici website-uri nu ai nelimitat, caci ai doar 50 de conturi FTP, deci poti pune 25 de site-uri ce folosesc baze de date si inca 25 statice. Cam asta e pentru inceput, despre restul mai discutam pe parcurs.

UPDATE! Am renuntat la gazduirea oferita de cele trei firme cel mai dezavantajos a fost la iPage, apoi la Hosting 24 aflat la egalitate cu Godaddy! Prefer gazduire la firme romanesti, gen Smart-Hostig.ro  sau ClausWeb.ro, ai suport de caliate si raportul pret/servicii oferite mai mult decat multumitor!