Am tot incercat sa inteleg de unde vin problemle de utilizare exagerata a resurselor CPU, sau a altor resurse si va zic cinstit ca nu inteleg, de fiecare data apare o alta resursa folosita in exces. Asa ca am sa iau o masura drastica, voi inchide comentariile la toate site-urile ce folosesc wordpress! Mai am de lucru la cateva site-uri gazduite la Hosting24, desi va zic cu mana pe inima ca deja sunt exasperat. Tot ce am mutat mergecat de cat ok, sa fie oare cineva care a pus ochii pe acel IP?

Publicitate1 ) # e-4u.info – un site destul de vechi, teoretic nu prea stiu ce sa fac cu el. De vanzare!
2 ) # e-4art.info
3 ) # e4Ro.com se vinde cu 2000 euro
4 ) # e4md.info =>venituri 55 euro, expira 01/01/2015

5 ) # 4Mob.info se vinde cu 55 euro!

6 ) # 99md.info se vinde cu 25 euro!
7-9) # e4Fr.org , net, info se vind cu 25 euro bucata! Expira la 9/7/2014

10 ) # ctrl-v.info se vinde cu 25 euro! – in curand daca nu e vandut voi renunta la el!

Site-ul in engleza 2LAte.Info a fost mutat! In sfarsit am mai scapat de o problema!

Sunt 11 domenii ramase din aproape 40 – e4Ro se va muta azi, deci la final vor ramane doar 9 domenii gazduite pe acel IP. Singurul de care imi pare rau este e4MD – sau poate si 4Mob.Info care va trebui si el mutat! Asta ar insemna ca raman la verificat niste domenii cu trafic aproape minuscul, daca tin cont ca am mutat site-uri ce aveau peste 1k vizitatori pe zi!

Gasisem pe SeoPedia o rezolvare de a bloca bootii – desi sincer nu stiu daca la mine asta o fi problema, daca la o mutare de IP problemele dispar! La iPage chiar daca site-urile se misca ceva mai incet, totusi nu vad sa fie probleme, de aceea ma si mir si nu inteleg care ar fi problema!

Cum pozitia 10 va dispare pentru ca am renuntat la site, teoretic am 9 domenii ce trebuie rezolvate cumva!