Am incercat si eu sa iau un VPS si mi-am prins urechile, asa ca am ramas la gazduire shared, pentru ca sunt cateva lucruri pe care nu le stapanesc, in primul rand securitatea serverului VPS, apoi utilizarea cPanel la nivel profesionist. Nu ti-ai dori sa iti vezi munca dusa pe apa sambetei, insa un VPS rezolva o problema majora pentru cei ce au un site ce necesita resurse: blocarea site-urilor sau mai rau, pierderea contului de hosting.

cPanel Gratuit pentru VPS

Daca ai incercat sa instalezi acest cPanel de la ajenti.org si ai reusit sa scapi de problema instalarilor pe server, atunci cu siguranta poti folosi un VPS in siguranta. Inevitabil la inceput ai sa stai cu inima cat un purice, pana se propaga DNS-ul, sa vezi site-ul UP si sa te convingi ca totul merge ok.

Ce ma incanta pe mine la acest cPanel gratuit: faptul ca am facilitatea terminal, deci am scapat de acel PuTTY – nu e complicat de rulat cateva comenzi linux, dar am avut mereu probleme cu ISP-ul meu de internet, asa ca parca e mai comod sa folosesti un tutorial si sa ai totul instalat pe server, urmezi pasii si VPS-ul tau este instalat.

Daca vrei sa contribui si tu la acest inceput de tutorial despre VPS + cPanel gratuit, atunci lasa-ne o adresa de contact si hai sa incercam sa-i ajutam pe incepatori sa-si conficureze singuri serverul VPS.

cPanel VPS