Am o propunere pentru tine: un site web la un pret excelent! Cu doar echivalentul a 15 euro primesti un site gazduit de portalul 4MD, pachet complet format din crearea unui site cu 10 pagini, gazduire si asistenta tehnica 24 din 24 si 7 din 7! Iata si cateva exemple de site-uri gazduite de noi, pentru a va face o idee despre ceea ce puteti primi pentru cei 15 euro.

Site-uri gazduite de portalul 4MD: Mobila, Paza sau chiar All Moldova. De ce sa dai o gramada de bani cand poti plati direct in lei o suma infima? Noi te ajutam sa-ti promovezi afacerea, te ajutam sa faci rost de clienti in cel mai simplu mod posibil, un site personal! Avantajele sunt multiple, singurul dezavantat – daca poate fi numit asa = este faptul ca adresa site-ului va fi sa zicem in loc de Hosting.MD ->Hosting.4-MD.Info, ceea ce spune cititorilor ca este un site din Moldova, de informatii. Eu zic ca e ok. Puteti vedea site-ul Mobila.4-Md.Info al companiei Mob Art din Chisinau, pentru exemplificare.

Comanda acum propriul tau site, sau daca ai deja unul, incearca gazduirea oferita de noi pentru domenii proprii la doar 2 euro/luna! Spatiu si trafic nelimitat [ necontorizat ]!

Website MD