Avand in vedere ca si noi detinem 40 de domenii, pe care am fi dispusi sa le vindem pentru pretul corect – vom discuta mai jos cum vedem noi calculul pentru un domeniu sau site – va oferim gratuit posibilitatea de a vinde si cumpara domenii listate pe site-ul nostru. Garantia corectitudinii vanzarii o garantam noi, pentru 10% din valoarea tranzactiei, dar nu mai mult de 10 euro! Deci pentru orice vanzare mai mare de 100 de euro vei plati doar 10 euro!

Asa cum vedeti sunt cateva domenii destul de cautate, mai bine zis este vorba de patru, la care noi detinem TLD-ul info: 2Late.Info, i-Canada.info, 4Cinema.Info si JocuriFlash.info. Vrei sa fii proprietarul lor? Lasa-ne o oferta si te cautam noi!

Intre timp am renuntat deja 2Late.Info si 4Cinema.Info acum un an si ceva, vad ca sunt libere la inregistrat, noi am mutat contentul pe alte site-uri asa ca le puteti folosi linistiti de la zero! In schimb avem la vanzare WebPress.Info Рo achizitie buna as zice eu!

Buy domanins

Daca ai si tu domenii pe catre vrei sa le vinzi, este suficient sa scrii un articol de minim 250 de cuvinte in care sa expui avantajele acestui domeniu, iar noi te vom sustine si te vom ajut asa-l vinzi! Poti vinde la licitatie sau poti stabili un pret de vanzare, indiferent de metoda, noi iti vom lista site-ul! Iar daca ai nevoie de o firma de hosting, tot noi iti putem recomanda cateva de incredere.