Am avut de mult cateva sute de bloguri gazduite pe Ablog.ro, munca multa si ceva castig – peste 100 de euro din cate mai pot depista eu azi, caci ar fi extenuant sa ma apuc sa caut prin lista, mai ales ca nu pot verifica decat anul 2013 cu exactitate, cand veniturile a doar 30 de site-uri au fost de 139, 52 euro. Am cautat mai adanc, am ajuns la luna octombrie 2012 si la un venit de 181,07 euro. Asa ca ma gandesc sa vand portofoliul de aproximativ 400 de bloguri cu 200 de euro.

Ablog.ro revine pe piata

SEO MDProblema majora a acestor bloguri este ca cei de la Ablog.ro le cam tin offline, adica in ultimul timp nu prea le mergea serverul nu stiu daca a fost de fapt o perioada in care au incercat sa stearga SPAM-ul, insa cu siguranta acum merg iar. In portofoliul nostru sunt cateva bloguri cu PR 3, Pr 2 si PR 1, destul de valoroase.

eJocuri si eCafenea impreuna cu eCanada au PageRank 3, deci sunt site-uri cu vechime, Page Authority destul de bun, peste 30 din cate stiam eu. Cum serialul Tanar si Nelinistit va mai rula inca zeci de ani, avand in vedere ca nici nu am ajuns la episodul cu nularul 5000 si deja sunt peste 10 mii de episoade filmate, va puteti folosi de blogul dedica serialului, cu PR 2.

Cred ca un blog despre prieteni, asa cum este Friends va poate fi de folos, are PR 1 – dar adaugam inca unul – Dragostea – la care va dam si pagina de facebook! Nu o sa fac o lista completa a blogurilor, insa credem noi ca o mica retea poate ajuta pe oricine, fara prea multa munca poate sa se promoveze destul de usor! Succes!

Ablog.Ro

Ablog.Ro