Nu stiu daca sunt suficiente doar 3 motive pentru a renunta la hostingul oferit de cei de la Hosting24.com, insa drept sa spun cred ca pierderile suferite in ultimul an sunt atat de mari incat cred ca merita sa treci la alt ofertant. Am sa incerc probabil oferta celor de la evergreenserver.com, cea pentru Reselleri, de 7,5 euro pe luna. Ce ma retine? Poza cred ca spune tot, este formularul de comanda al celor de la  evergreenserver.ro, parca nu-mi inspira prea multa incredere.

Dar sa revin la cele 3 motive pentru care breau sa ma mut de la Hosting24.com, iar cel mai important este UP time, care scade din ce in ce mai mult, iar odata cu el scade si venitul meu! Am avut si o problema legata de un VPS achizitionat de la ei, cam scumpisorm am platit apropae 80 de euro, iar cand am discuta s arenunt la el, si sa mi se converteasca suma palatita aiurea, au inchis contul si dupa multi de da da da, apoi iti zic ca ai ramas si cu banii dati si fara marfa!

Al 3-lea motiv ar fi suportul tehnic dezastruos, am impresia ca sunt doar filipinezi la tehnic, vorbesti cu perestii, una intrebi si alta iti raspunsm, dupa ore bune de asteptare. Ajunge sau mai trebuie ceva?

Hosting Ro